Nóż do filetowania HACCP - 150 mm, żółty

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 842539
  • Producent: HENDI
  • Dostępność: Jest Jest
  • szt.
  • Cena brutto: 20,91 zł 19,00 zł 17,00 zł

 

Profesjonalny nóż HACCP do filetowania drobiu. Rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. 

Cechy produktu: 
– wykonany ze stali nierdzewnej 
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP 
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze 
– można myć w zmywarkach 

Parametry:

Producent: Hendi
opis/ charakterystyka: Nóż do filetowania
długość noża mm: 300
długość ostrza mm: 150
grubość w mm: 0,9
Seria: HACCP
  





Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.