Bagieciarka piekarnicza | urządzenie do produkcji bagietek

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: BAGUETTO
  • Producent: RESTOQUALITY
  • Dostępność: Jest Jest
  • szt.
  • Cena brutto: 24 538,50 zł 19 950,00 zł

KARTA PRODUKTU

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba
  • Znacznie przyśpieszy pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach
  • Maksymalna długość formowanej bagietki to 75 cm
  • Bagieciarka wydłuża ciasto do każdego rodzaju pieczywa, o zakresie gramatur 50 - 1200 g.
  • Regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dwóch dźwigni
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
  • Obudowa o nowoczesnym designie wykonana ze stali malowanej proszkowo
  • Otwór załadowczy wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
  • Wysuwana od frontu półka odbiorcza
  • Przycisk bezpieczeństwa
  • Silnik z napędem łańcuchowym

 

Wyposażenie opcjonalne:

  • Prowadnice do ustawienia pożądanej długości formowanego ciasta - 2 430,00 zł netto
  • Otwór załadowczy z ruchomą pokrywą do załadowania ciasta, zwiększającym bezpieczeństwo użytkowania - 3 220,00 zł netto
  • Podstawa jezdna z półką - 1 880,00 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 995x690x755
  • Zakres wagi ciasta [g]: 50 - 1200
  • Wydajność chwilowa [szt./h]: 1200
  • Maksymalna długość ciasta [mm]: 750
  • Moc [kW]: 0,55
  • Zasilanie [V]: 400
  • Waga [kg]: 258


Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.