Szafa do sezonowania VIP PANORAMA 2 1500l

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 991738
  • Producent: Meatico
  • Dostępność: Jest Jest
  • szt.
  • Cena brutto: 70 600,77 zł 57 399,00 zł

 

Po więcej informacji zapraszamy do katalogu: KATALOG

• Obudowa zewnętrzna ze stali nierdzewnej AISI 304 z wykończeniem S. Brite lub w kolorze czarnym stal pokryta tworzywem sztucznym
• Wnętrze ze stali nierdzewnej AISI 304
• Wnętrze z zaokrąglonymi narożnikami i profilowanym dnem
• Grubość izolacji 75 mm z przyjaznego dla środowiska poliuretanu
• Regały, półki i prowadnice ze stali nierdzewnej AISI 304
• Agregat chłodniczy „MONOBLOCK” z zewnętrznym parownikiem i osłoną ze styropianu.
• Łatwo wyjmowany w celu wymiany lub konserwacji
• Chłodzenie powietrzem z parownikiem
• Agregat skraplający chłodzony powietrzem klasy N (max +32°C)
• Czynnik chłodniczy R452A (GWP 2141)
• Automatyczne rozmrażanie z grzałką elektryczną
• Elektroniczny panel sterowania MEATtouch z wyświetlaczem dotykowym 4,3”
• Interfejs z ekranem dotykowym dla jeszcze bardziej przyjaznej dla użytkownika obsługi
• Lampa bakteriobójcza UV-C w wyposażeniu standardowym
• Oświetlenie wewnętrzne listwami LED zimne (modele szklane)
• Zamek na klucz
• Drzwi samozamykające z ogranicznikiem pod kątem 105° z możliwością zmiany kierunku otwierania
• Łatwo wymienialne uszczelki magnetyczne
• Regulowana wysokość (130-200 mm) nóżki ze stali nierdzewnej
• Moduł łączności WiFi do systemu nadzoru
• Długość przewodu 2100 mm
• Poziom hałasu 52,1 dB
• 25 poziomów półek (co 53 mm)
• Wyposażenie standardowe:
– 6 półek na przestawnych prowadnicach
– 1 szyna poprzeczna z 4 hakami

Funkcje:

• 3 gotowe receptury z możliwością zaprogramowania do 4 różnych etapów dla każdej z nich.
• Możliwość zapisania w pamięci urządzenia 10 w pełni konfigurowalnych receptur.
• Kontrola parametrów dla każdego etapu: temperatury, wilgotności, prędkości wentylatora, czasu trwania etapu
• Na wyświetlaczu stały podgląd temperatury i wilgotności wewnątrz szafy
• Dziennik danych i alarmy HACCP – historia alarmów połączona z komunikatami ostrzegawczymi Popup
• Zegar i kalendarz (RTC) - wielojęzyczne menu
• Szybkie ustawianie i podgląd temperatury i wilgotności
• Wyświetlanie średnich wartości temperatury i wilgotności podczas procesu
• Ręczna lub czasowa aktywacja lampy bakteriobójczej UV-C
• Połączenie Wi-Fi do zdalnego przeglądania i sterowania
• Urządzenie USB do aktualizacji oprogramowania

Dane techniczne:

  • wymiary: 1500x850(+700)x(H)2080 mm
  • wymiary komory: 1340x670x(H)1500 mm
  • przeszklenie: front i tył
  • pojemność: 1500L
  • załadunek mięsa: 300 kg
  • temperatura: -2/+10 °C
  • wilgotność: 40 - 90 % U.R.
  • moc/napięcie: 1,7kW/230V
  • wyświetlacz: LCD
  • oświetlenie komory: LED zimne
  • waga: 332 kG
  • cokół: opcja (kod PA1800)


Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.