Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | szeroki | BAKE D6/L (TRD6/L)
- Obserwuj produkt:
- Dodaj recenzję:
- Kod: BAKE D6/L
- Producent: RESTOQUALITY
-
Dostępność:
Na zamówienie klienta
Czas realizacji: 3-4 tygodni
- szt.
- Cena brutto: 13 638,24 zł 11 088,00 zł
KARTA PRODUKTU
Opis:
- Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
- Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
- Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
- Regulacja temperatury do 450°C
- Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
- Wewnętrzne oświetlenie komory
- Wentylowane płyty szamotowe
- Hartowane szkło
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
- Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
- Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
- Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
- Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
- Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
- Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
- Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
- Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
- Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto
Parametry techniczne:
- Wymiary wewnętrzne [mm]: 1240x840x180
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x410
- Ilość komór: 1
- Moc [kW]: 10,2
- Zasilanie [V]: 400
- Temperatura [°C]: 50-450
- Waga [kg]: 134
- Pojemność pizz: 6x 40 cm
- Ilość blach 60x40 cm: 4
Wyposażenie dodatkowe:
- Okap KT 6L/66L
- Podstawa pod piec ST 6L/66L
- Górna płyta szamotowa MOD. 6L R
- Możliwość wyposażenia w generator pary STEAM 6/L
- Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D6/L ?
- W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
- Możliwość piętrowania pieca w moduły
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
- Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
- Temperatura maksymalna to aż 450°C
- Możliwość dokupienia generatora pary
- Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.