Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS
- Obserwuj produkt:
- Dodaj recenzję:
- Kod: BAKE 4 TS
- Producent: RESTOQUALITY
-
Dostępność:
Na zamówienie klienta
Czas realizacji: 3-4 tygodni
- szt.
- Cena brutto: 14 094,57 zł 11 459,00 zł
KARTA PRODUKTU
Opis:
- Profesjonalny piec modułowy włoskiej produkcji, znajdzie idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, czy pizzeriach
- Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z dotykowym 5-calowym wyświetlaczem umożliwia wygodne i precyzyjne sterowanie ustawieniami pieca
- Komora o wysokości 14 cm - idealna do wypieku pizzy
- Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
- Tryb energooszczędny efektywnie zmniejsza zużycie energii, podczas przerwy w pracy pieca
- Funkcja Power Boost odpowiada za szybsze nagrzanie komory pieca
- Czasowe programowanie startu urządzenia
- Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
- Regulacja temperatury do 500°C
- Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
- Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
- Szerokie okno rewizyjne umożliwiające kontrole procesu pieczenia, wykonane ze specjalnego szkła hartowanego zmniejszającego utratę ciepła
- Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
- Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
- Wewnętrzne oświetlenie komory
- Wentylowane płyty szamotowe
- Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
- Front i obudowa pieca wykonana ze stali nierdzewnej
- Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (lub na zamówienie wyłożenie góry komory pieca blachą - dla wypieków w formach)
Parametry techniczne:
- Wymiary wewnętrzne [mm]: 720x720x140
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x985x410
- Ilość komór: 1
- Moc [kW]: 6
- Zasilanie [V]: 230/400
- Temperatura [°C]: 50-500
- Waga [kg]: 84
- Pojemność pizz: 4x 36 cm
- Ilość blach 60x40 cm: 1
W zestawie:
- KT 4 TS – Okap z wentylatorem wyciągowym (wymiary zewnętrzne [mm]: 1140x1280x380, Waga [kg]: 21)
Wyposażenie dodatkowe:
- ST 4/44– Podstawa pod piec z regulowaną wysokością 85/90/95 cm
Parametry techniczne:
- Wymiary [mm]: 1140x990x850/900/950
- Waga [kg]: 27
- Pasuje do modeli: Bake 4, Bake 44, Bake 4H, Bake D4, Bake D44, Bake D4H, Bake 4 TS
- MOD. TS 4 R - Górna płyta szamotowa
- CT 4-44 - Komora wzrostowa
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x1020x850 + kółka
- Ilość blach 60x40 cm: 14
- Odległość między prowadnicami [mm]: 80
- Moc [kW]: 1,6
- Zasilanie [V]: 230
- Temperatura [°C]: 0-70
- Waga [kg]: 80
- Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto
Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 4 TS?
- W pełni profesjonalny piec do pizzerii wyprodukowany we Włoszech
- Możliwość piętrowania pieca w moduły
- Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
- Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny dotykowy panel sterowania
- Temperatura maksymalna to aż 500°C
- Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.