Do lokali oraz placówek gastronomicznych, w których nie ma możliwości przyłączenia urządzenia do instalacji gazowej. Dostępne w naszej ofercie, elektryczne kotły warzelne to sprawdzone rozwiązanie do gotowania oraz podgrzewania dużych ilości potraw jednogarnkowych, w tym przede wszystkim sosów, zup i kremów.
Są to urządzenia o dużych pojemnościach dedykowane tzw. „dużej” gastronomii – dużym restauracjom, ale i stołówkom, zakładom przetwórstwa spożywczego czy firmom cateringowym.
Gotowanie wielu litrów potraw szybko i bezpiecznie
W naszej ofercie znajdą Państwo wolnostojące, elektryczne kotły warzelne dostępne w wersji stacjonarnej bądź mobilnej – na praktycznych kołach obrotowych, wyposażonych w hamulce.
Wszystkie proponowane przez nas sprzęty wykonane zostały ze stali nierdzewnej, zapewniającej najwyższą higienę w trakcie przygotowywania posiłków. Dzięki zastosowanym w nich rozwiązaniom oraz systemom zabezpieczającym gotowanie, jak i podgrzewanie w nich potraw jest proste, szybkie i całkowicie bezpieczne.