Elektryczny dwukomorowy piec do pizzy P60E z okapem i bazą
- Obserwuj produkt:
- Dodaj recenzję:
- Kod: MFP60D
- Producent: Moretti Forni
-
Dostępność:
Jest
Czas realizacji: Pod zamówienie
- szt.
- Cena brutto: 48 952,77 zł 39 799,00 zł
*Moretti Forni - elektryczny dwukomorowy piec do pizzy P60E z okapem i bazą*
*UWAGA podana cena nie obejmuje podstawy na kołach*
Niezawodność i bardzo niskie koszty eksploatacji: modele P60E - P80E i P120E to najlepszy wybór w przypadku produkcji pizzy na kawałki. Większą wszechstronność uzyskano dzięki tłoczonej stalowej powierzchni, idealnej do pieczenia pizzy na blachach dzięki zastosowaniu cegły szamotowej.
Urządzenia serieP firmy Moretti Professional to wynik doświadczenia w produkcji pieców do pizzy zgromadzonego przez firmę przez ponad 60 lat. Bezpieczeństwo, niezawodność i wysoka jakość pieczenia to mocne strony, które fi rma Moretti przekazuje użytkownikom.
Każda komora *urządzenia serieP wyposażona jest w wyjątkową płytę
elektroniczną Moretti System Control, która umożliwia osobną konfigurację nagrzewania grzałki górnej i dolnej* , włączenie zegara, funkcji ekonomicznej i programów pieczenia.
Drzwi wszystkich urządzeń serieP są wytrzymałe i izolowane materiałem o wysokiej gęstości. Szybę łatwo wymienić z zewnątrz pieca. Wszystkie modele serieP ozdobiono specjalnym czarnym panelem, co daje urządzeniom ciekawy i niepowtarzalny design i ułatwia zachowanie higieny.
*Pojemność i wydajność pojedynczej komory:*
4x ø300 mm – 60 pizz/h
2x 600x400 mm – 16 pizz/h
Dane techniczne:
Wymiary: | 970x1290x(H)990 mm |
Napięcie: | 400 V |
Typ: | dwukomorowy z okapem i bazą |
Wymiary komory: | 600x830x(H)180 mm |
Moc pojedynczej komory: | 7,9 kW |
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.