Centralny punkt każdej kuchni oraz podstawa lokalu gastronomicznego — niezależnie od formy i skali. Nasza oferta obejmuje wysokiej klasy piekarniki — dostępne zarówno w wersji gazowej, jak i elektrycznej — które z powodzeniem sprostają restauracyjnej kulturze pracy. Piece proponujemy w kilku wariantach o rożnej mocy, powierzchni roboczej oraz możliwości rozbudowy. Urządzenia te wyposażone są w wiele funkcji znacząco zwiększających komfort i bezpieczeństwo użytkowania — począwszy od podstawowych zabezpieczeń przed niekontrolowanym wzrostem temperatury, aż po wygodny czasomierz.
Piece i piekarniki gastronomiczne — elektryczne i gazowe
Wśród naszych propozycji znajdą Państwo również szereg dodatkowych elementów montażowych, które pozwolą na łatwą i szybką rozbudowę segmentu o kolejne urządzenia. Urządzenia z tej kategorii posiadają także kilka odmiennych trybów działania, co pozwala precyzyjnie dostosować moc i rodzaj pracy do przyrządzanej potrawy. Szczegóły w zakresie specyfikacji oraz kultury pracy zawarte są w rozwinięciu danej oferty.