Nóż do filetowania HACCP - 150 mm, żółty
- Obserwuj produkt:
- Dodaj recenzję:
- Kod: 842539
- Producent: HENDI
-
Dostępność:
Jest
- szt.
- Cena brutto: 20,91 zł 19,00 zł 17,00 zł
Profesjonalny nóż HACCP do filetowania drobiu. Rączka w kolorze żółtym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
– wykonany ze stali nierdzewnej
– uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
– każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
– można myć w zmywarkach
Parametry:
Producent: | Hendi |
---|---|
opis/ charakterystyka: | Nóż do filetowania |
długość noża mm: | 300 |
długość ostrza mm: | 150 |
grubość w mm: | 0,9 |
Seria: | HACCP |
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.