Nasza oferta to również szereg wysokiej klasy urządzeń dedykowanych utrzymywaniu potraw w odpowiedniej temperaturze już po zakończeniu smażenia. Podgrzewacze do frytek, warzyw oraz innego rodzaju potraw stanowią jeden z podstawowych elementów wyposażenia lokalu gastronomicznego, szczególnie w kontekście działalności o większej skali. Tego typu sprzęt pozwala na szybsze serwowanie ciepłych dań, które nie tracą swoich walorów smakowych i wizualnych. Wśród naszych propozycji znaleźć można kilka wariantów urządzeń z tej kategorii.
Podgrzewacz frytek, warzyw i innych produktów smażonych lub gotowanych
Urządzenia wyposażone zostały w pojemnik umożliwiający łatwe i bezpieczne usunięcie ociekającego oleju lub wody. Obudowa oraz kluczowe elementu konstrukcyjne modeli z tej kategorii wykonane zostały z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która zapewnia odpowiednie parametry odporności na wilgoć, wysoką temperaturę oraz uszkodzenia mechaniczne, co jest kluczowe przy intensywnym użytkowaniu w kontekście działalności gastronomicznej.