Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym 3-fazowy WM22.1-U3

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: WM22.1-U3
  • Producent: Ma-Ga
  • Dostępność: Jest Jest
  • szt.
  • Cena brutto: 7 933,50 zł 6 450,00 zł

Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym 3-fazowy WM22.1-U3

 

Parametry techniczne:

Wymiary gabarytowe 450(B) x 300(E) x 360(G) mm
Rozstaw nóżek 360 x 210 mm
Wydajność do 250 kg/h
Obroty ślimaka 190 obr/min
Średnica sitka 81,5 mm
Poziom hałasu ≤ 75 dB
Zasilanie 400 V 50 Hz 3 fazy
Moc  1100 W
Waga (ciężar netto) 36 kg

 

Opis produktu:

  • profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa,
  • przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, dużych sklepach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
  • zdejmowana gardziel i taca załadowcza, bieg wsteczny
  • łatwy w utrzymaniu czystości
  • wyposażony w system rozdrabniający Unger 3-elementowy
  • niezawodna przekładnia ślimakowa
  • zasilanie trójfazowe
  • duża wydajność przetwarzania
  • wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa użytkowania
  • wykończenie Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej
  • obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej
  • zestaw tnący System rozdrabniający
  • Unger 3-elementowy, składający się z 2 sitek (płytka z wycięciami owalnymi szarpak oraz płytka z otworami o średnicy 6 mm - sitko) oraz nożyka tnącego dwustronnego, wykonane są ze stali nierdzewnej

 

Cechy urządzenia:

  • Łatwo demontowalna obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym
  • Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia
  • Przekładnia ślimakowa o przełożeniu i=7,5
  • System rozdrabniający Unger 3-elementowy
  • Nóż dwustronny

 

Ograniczenia:

  • Nie używać urządzenia do mielenia zmrożonego mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości.
  • Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć.
  • Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody