Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym 3-fazowy WM22.1-U3
- Obserwuj produkt:
- Dodaj recenzję:
- Kod: WM22.1-U3
- Producent: Ma-Ga
-
Dostępność:
Jest
- szt.
- Cena brutto: 8 487,00 zł 8 130,00 zł 6 900,00 zł
Wilk do mięsa z UNGEREM 3-elementowym 3-fazowy WM22.1-U3
Parametry techniczne:
Wymiary gabarytowe | 450(B) x 300(E) x 360(G) mm |
Rozstaw nóżek | 360 x 210 mm |
Wydajność | do 250 kg/h |
Obroty ślimaka | 190 obr/min |
Średnica sitka | 81,5 mm |
Poziom hałasu | ≤ 75 dB |
Zasilanie | 400 V 50 Hz 3 fazy |
Moc | 1100 W |
Waga (ciężar netto) | 36 kg |
Opis produktu:
- profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa,
- przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, dużych sklepach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia
- zdejmowana gardziel i taca załadowcza, bieg wsteczny
- łatwy w utrzymaniu czystości
- wyposażony w system rozdrabniający Unger 3-elementowy
- niezawodna przekładnia ślimakowa
- zasilanie trójfazowe
- duża wydajność przetwarzania
- wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa użytkowania
- wykończenie Obudowa silnika i taca załadowcza wykonane ze stali nierdzewnej
- obudowa ślimaka również wykonana ze stali nierdzewnej
- zestaw tnący System rozdrabniający
- Unger 3-elementowy, składający się z 2 sitek (płytka z wycięciami owalnymi szarpak oraz płytka z otworami o średnicy 6 mm - sitko) oraz nożyka tnącego dwustronnego, wykonane są ze stali nierdzewnej
Cechy urządzenia:
- Łatwo demontowalna obudowa ślimaka wraz z zestawem tnącym
- Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia
- Przekładnia ślimakowa o przełożeniu i=7,5
- System rozdrabniający Unger 3-elementowy
- Nóż dwustronny
Ograniczenia:
- Nie używać urządzenia do mielenia zmrożonego mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości.
- Elementy maszyny stykające się z żywnością myć codziennie, po myciu osuszyć.
- Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.