Piec konwekcyjno-parowy z sondą termiczną 000.PK-4

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 000.PK-4
  • Producent: Kromet
  • Kod producenta: 000.PK-4
  • Dostępność: Jest Jest  (1 szt.)
  • szt.
  • Cena brutto: 10 548,48 zł 8 576,00 zł



Piec konwekcyjno-parowy z sondą termiczną 000.PK-4
CENA DO NEGOCJACI!
DOSTAWA GRATIS!
ZAPEWNIAMY SERWIS GWARANCYJNY I POGWARANCYJNY

  • 000.PK-4 moc całkowita: 5,2 kW 
  • napięcie zasilania: 3 NPE 230/400V 50Hz
  • stopień ochrony: IP 23
  • regulacja temperatury w zakresie: 50 ÷ 2500C
  • wymiary (AxBxH): 750x742x540 (mm)
  • pojemność: 4x1/1 GN
  • oświetlenie komory: tak

 Piece konwekcyjno-parowe serii PK to wszechstronne urządzenia, umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Dzięki zastosowaniu innowacyjnych rozwiązań technicznych, gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej, począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie, do gotowania w parze i regeneracji potraw. Piece serii PK są przeznaczone jako podstawowe wyposażenie małych i średnich obiektów gastronomicznych oraz jako urządzenia uzupełniające w dużych kuchniach. Solidna, trwała i przemyślana konstrukcja zapewniająca długi okres użytkowania, higieniczne wnętrze oraz czytelny i przyjazny w obsłudze elektroniczny panel, pozwalający na intuicyjne i sprawne sterowanie parametrami pracy, sprawiają, iż przygotowanie dużej ilości potraw w krótkim czasie nie stanowi najmniejszego problemu nawet dla początkującego kucharza. Optymalny przepływ powietrza dzięki odpowiednio wyprofilowanym łopatkom wentylatora z autorewersem, gwarantujący równomierny rozkład temperatur w komorze, funkcja naparowania oraz sonda pomiarowa, precyzyjnie kontrolująca temperaturę wewnątrz potraw, pozwalają na perfekcyjną obróbkę mięs, drobiu, ryb czy warzyw. Przy zachowaniu wszelkich walorów smakowych potraw, można w nich prowadzić jednocześnie obróbkę różnych potraw, bez obawy o przenikanie zapachów na poszczególnych poziomach. Piece konwekcyjne marki KROMET to oszczędność czasu, produktów i energii oraz możliwość spełnienia najbardziej wyszukanych kulinarnych oczekiwań Państwa klientów.