Piec konwekcyjno-parowy el. Lainox Naboo Boosted 101 - 10x GN 1/1

  • Obserwuj produkt:
  • Dodaj recenzję:
  • Kod: NAE101B
  • Producent: LAINOX
  • Dostępność: Jest Jest
  • szt.
  • Cena brutto: 65 926,77 zł 53 599,00 zł

Poznaj cechy i funkcje urządzenia: KATALOG NABOO BOOSTED

 

Parametry techniczne: 

  • pojemność 10x GN 1/1
  • odległość między prowadnicami: 70 mm
  • liczba porcji: 80/150
  • wymiary: 852x797x(H)1055 mm
  • wersja: bezpośredni natrysk
  • moc: 18,7 kW/400 V

Wyposażenie standardowe:

  • Automatyczny system myjący VCS wyposażony w 1 zbiornik z detergentem, 990 g
  • Połączenie Wi-Fi
  • Sonda wielopunktowa ø3 mm
  • Wbudowany i wyjmowany prysznic ręczny z zaworem
  • Gniazdo USB

Wyposażenie opcjonalne (do wyboru przy składaniu zamówienia):

  • KSCBO Zewnętrzne, opcjonalne gniazdo do odpinanych sond rdzeniowych, montowane fabrycznie. Zawiera sondę Ø3 mm-
  • KSCBA Zewnętrzne, opcjonalne gniazdo do odpinanych sond rdzeniowych, montowane po zakupie. Sonda zamawiana osobno
  • BKC011 Okap kondensacyjny do pieców konwekcyjno-parowych Lainox Boosted
  • BKC011F Okap kondensacyjny płytki do pieców konwekcyjno-parowych Lainox Boosted
  • OB061E Bojler – wytwornica pary do pieca elektrycznego
  • OB061G Bojler – wytwornica pary do pieca gazowego
  • NPK Zestaw zasilania do okapu kondesacyjnego – niezbędny przy zamawianiu okapu
  • APDS Opcjonalne otwieranie drzwi z lewej strony pieca
  • NPSB Drzwi z zawiasami po przeciwnej stronie
  • SN Funkcja optymalizacji zużycia energii
  • SSB061 Dodatkowa opłata za zestaw – wyjmowany stelaż SBE061 6x GN 1/1 + rama BTL011
  • SSB564 Dodatkowa opłata za zestaw do pieca Lainox Boosted 061 i 161 – wyjmowany stelaż SBE564 5x 600x400 + rama BTL011
  • SPP564 Dodatkowa opłata za prowadnice 8x 600x400 do pieca Lainox Boosted
  • NSGB System do grillowania / wędzenia / przyprawiania SMOKEGRILL
  • NETH Dodatkowa opłata za złącze Ethernet
  • MK061B Wersja morska (nóżki, prowadnice, blokada) – dotyczy wyłączenie pieców elektrycznych

Akcesoria: 

  • KSA001 Sonda igłowa jednopunktowa – ø1 mm do Sous-Vide
  • KSC180 Sonda wielopunktowa – długa, do dużych kawałków mięsa
  • KSM002 2 sondy wielopunktowe – ø3 mm
  • ICFX01 Filtr tłuszczu
  • KP004 Zestaw nóżek do pieca – wysokość (H)150 mm
  • BAP061 Osłona cieplna ze stali nierdzewnej na bok pieca (niezbędna, gdy piec ustawiany jest obok źródeł ciepła)